Јули

Датум

Крводарителски акции

ООЦК

Време на одржување

Очекуван број

Забелешки

01.07.недела

 

 

 

 

 

02.07.понеделник

ПС Кисела Вода + БПС

К.Вода/Центар

09-13

15-20

 

02.07.понеделник

Народна банка

Центар

09-12

20-25

 

03.07.вторник

Вработени во Детски градинки

Битола

09-13

15

 

03.07.вторник

Граѓанство

Свети Николе

08.30-15.30

110-120

Дом на култура

04.07.среда

Граѓанство  

Свети Николе

08.30-15.30

110-120

Дом на култура

04.07.среда

Центар за обука на кадри – МВР

Гази Баба

09-15

100-120

Идризово

04.07.среда

Граѓанство

Струмица

09-13

20

СТМ Струмица

05.07.четврток

ПС Охрид

Охрид

10-13

20

 

05.07.четврток

Центар за обука на кадри – МВР

Гази Баба

09-15

100-120

Идризово

05.07.четврток

Граѓанство

Делчево

09.30-13.30

40

Црвен крст Делчево

06.07.петок

АД за изградба и стопанисув. со стамбен и деловен простор

Центар

09-12

20

 

06.07.петок

ПС Штип

Штип

09-13

20

 

06.07.петок

ЕБР

Карпош

09-13

30

Ѓорче Петров 

06.07.петок

МЗ Расадник

Кисела Вода

17-20

20-25

 

06.07.петок

Граѓанство Мак.Каменица

Делчево

09.30-13.30

20

СОУ Методи М.Брицо

07.07.сабота

Трад. Иванден с. Слепче

Демир Хисар

08.30-13

40-50

Св. Јован Претеча

08.07.недела

Трад. Петровденска акција

Велес

10-14

20-30

с.Папрадиште

09.07.понеделник

Граѓанство

Кавадарци

09-13

20

Црвен крст Кавадарци

10.07.вторник

Граѓанство

Крива Паланка

10-15

30-40

Црвен крст Кр.Паланка

10.07.вторник

Мин. за надворешни работи

Центар

09-13

30

 

11.07.среда

Граѓанство  + ПС Валандово

Валандово

09.30-13.30

30

Дом на култура

11.07.среда

Граѓанство Василево

Струмица

09.30-14

20-25

Општина Василево

12.07.четврток

Трад. Петровденска акција

Прилеп

09-14

50-60

Базен Маркови Кули

12.07.четврток

Граѓанство + ПС Радовиш

Радовиш

09.30-14

30-35

Црвен крст Радовиш

13.07.петок

Трад. Павловден Пехчево

Берово

09.30-13.30

20-30

Дом на култура

13.07.петок

Трад. Павловден

Виница

10-14

20-30

Црвен крст Виница

13.07.петок

ФК Чардаклија

Штип

08.30-12

25-30

ОУ Тошо Арсов

13.07.петок

РЕК Термо

Битола

07.30-12

60-80

 

14.07.сабота

Камп АС

Струга

11-14

20

 

15.07.недела

 

 

 

 

 

16.07.понеделник

АД Тетекс

Тетово

09-12

10-15

 

16.07.понеделник

ПС Гевгелија + граѓанство

Гевгелија

09-12

15

СТМ Гевгелија 

17.07.вторник

Граѓанство

Штип

10-14

30-40

Дом на млади

17.07.вторник

ПС Кавадарци

Кавадарци

09-13

20-25

 

18.07.среда

Граѓанство Босилово

Струмица

09.30-14

20-25

Дом на млади Босилово

18.07.среда

Граѓанство

Пробиштип

09-14

30-40

Дом на култура

19.07.четврток

Трад. крводарителска акција

Куманово

09-14

50-60

Центар за култура Т.П.

19.07.четврток

Општина Илинден

Гази Баба

09-14

35-40

 

20.07.петок

Граѓанство Злетово

Пробиштип

09-12

20

ОУ Кирил и Методиј

20.07.петок

АРМ Велес

Велес

09-13

40-50

Касарна Алекса Д. Б.

20.07.петок

ЈП Водовод и канализација

Чаир

08.30-13

30-40

 

21.07.сабота

Трад. Градско Пливалиште

Струга

10-15

25-30

 

21.07.сабота

Трад. Тихо турнир Миравци

Гевгелија

20-23

30-40

с. Миравци

22.07.недела

 

 

 

 

 

23.07.понеделник

Пошта и мобилни оператори

Тетово

09-12

10-15

 

24.07.вторник

Граѓанство

Крива Паланка

10-14

30

 

24.07.вторник

Граѓанство

Кичево

09-13

20-25

Црвен крст Кичево

25.07.среда

Граѓанство

Виница

09-15

80-90

Црвен крст Виница

25.07.среда

Здружение на граѓани (СДСМ)

Куманово

09-15

70-80

ОШ на СДСМ Куманово

26.07.четврток

Трад.26 јули

Скопје

09-17

80-100

Култ. информат. центар

26.07.четврток

ПС Прилеп

Прилеп

09-13

20

 

26.07.четврток

Граѓанство

Кочани

09-14

30

Црвен крст Кочани

27.07.петок

ЈСП Ѓорче Петров

Карпош

09-14

30

 

27.07.петок

ЈСП Автокоманда

Гази Баба

08-14

60

 

27.07.петок

Хепар Центар

Битола

17-19

15

 

27.07.петок

Црква Св.Петар и Павле

Кисела Вода

17-20

30-40

с.Горно Лисиче

28.07,сабота

 

 

 

 

 

29.07.недела

 

 

 

 

 

30.07.понеделник

Граѓанство

Кратово

09-14

30

Општина Кратово

31.07.вторник

Граѓанство

Берово

09.30-14

30

Општина Берово

31.07.вторник

Граѓанство

Гостивар

09-13

20

СТМ Гостивар

 

 

< врати се назад