КОНТАКТ ИНФОРМАЦИИ

Црвен крст на Република Северна Македонија – Општинска организација Штип
Адреса:ул „Страшо Пинџур“ 29 – 2000 Штип
Телефон: 032391266
Мобилен телефон: 074203030
E-маил:stip@redcross.org.mk

             stip.prvapomos@org.mk (за прашања поврзани со дејноста прва помош)

< врати се назад