Март

Датум

Крводарителски акции

ООЦК

Време на одржување

Очекуван број

Забелешки

01.03.четврток

Т-мобиле

Центар

09-14

60-70

 

01.03.четврток

ПС Неготино, Демир Капија

Неготино

09-13

15-20

 

01.03.четврток

СОУ Добри Даскалов

Кавадарци

09-14

30-40

 

01.03.четврток

СОТУ Гоце Стојчевски

Тетово

09-12

15-20

 

01.03.четврток

СОУ Ристе Ристески Ричко

Прилеп

08-12

30

СТМ Прилеп

01.03.четврток

СОУ Св.Кирил и Методиј

Охрид

08.30-12

20-25

СТМ Охрид

02.03.петок

Т-мобиле

Центар

09-14

60-70

 

02.03.петок

СОУ  Киро Спанџов Брко

Кавадарци

09-12

20

 

02.03.петок

СОУ Коле Неделковски

Велес

11-16

40-50

 

02.03.петок

АД Усје Цементарница

Кисела Вода

12-15

20

 

02.03.петок

Граѓанство Кравари

Битола

12-15

20

Амбуланта Кравари

02.03.петок

Граѓанство Мак.Каменица

Делчево

 

20-25

СОУ Методи М.Брицо

03.03.сабота

 

 

 

 

 

04.03.недела

Трад. Св.Тодор с. Конопница 

Кр. Паланка

 

25-30

Црква во с.Конопница

05.03.понеделник

Граѓанство

Гостивар

10-13

20

СТМ Гостивар

05.03.понеделник

ПС Кочани

Кочани

09-13

20

 

05.03.понеделник

Совет на општина Гази Баба

Гази Баба

10-14

30

 

06.03.вторник

Кнауф АД Радика

Дебар

10-13

20-25

 

06.03.вторник

Печатница Киро Дандаро

Битола

10-14

20

 

06.03.вторник

СОУ Наце Буѓони

Куманово

09-13

30-40

 

07.03.среда

Граѓанство

Радовиш

09-14

30

Црвен крст Радовиш

07.03.среда

Граѓанство Ново Село

Струмица

09.30-14

20-25

Општина Ново Село

08.03.четврток

ПС Тетово

Тетово

10-13

15

 

08.03.четврток

СОУ Методи Митевски Брицо 

Делчево

09.30-13

20

 

08.03.четврток

ДППД Бајрам Мифтари

Чаир

09-12

15-20

Црвен крст Чаир

09.03.петок

Граѓанство Злетово

Пробиштип

10-13

20

ОУ Кирил и Методиј

09.03.петок

МАКСТИЛ

Гази Баба

09-13

20-30

 

09.03.петок

Враб. во Општински затвор

Битола

07.30-10

10-15

 

09.03.петок

Вработени во Раде Кончар

Кисела Вода

12-15

10-15

Центар за дарување крв

10.03.сабота

АРМ Илинден (Независен синд.)

Чаир

11-14

15-20

Центар за дарување крв

11.03.недела

 

 

 

 

 

12.03.понеделник

СОУ Моша Пијаде

Тетово

10-14

15-20

 

12.03.понеделник

МЗ Раштански пат

Кичево

11-14

15-20

ПЗУ Сонце

13.03.вторник

Фак.за земјод.науки и храна

Гази Баба

09-14

40

ФЗНХ

13.03.вторник

ПС Кавадарци

Кавадарци

09-13

20-25

 

13.03.вторник

ФИНКИ

Карпош

10-15

60-70

 

14.03.среда

Технолошки факултет

Карпош

10-13

20

 

14.03.среда

ОУ Св. Кирил и Методиј

Велес

11-15

30-40

 

14.03.среда

Граѓанство

Валандово

10-14

30-40

Дом на култура

14.03.среда

Граѓанство Василево

Струмица

09.30-14

20-25

Општина Василево

14.03.среда

Граѓанство

Пробиштип

09-14

30-40

Дом на култура

15.03.четврток

АД Стопанска банка

Центар

08-12.30

40-50

 

15.03.четврток

Граѓанство

Неготино

10-15

40-50

Црвен крст Неготино

15.03.четврток

СОУ Перо Наков

Куманово

09-13

40

 

15.03.четврток

Граѓанство

Штип

10-14

30

Црвен крст Штип

16.03.петок

Трад. 17 март

Гостивар

10-14

30

Црвен крст Гостивар

16.03.петок

Трад. 17 март (со покани)

Карпош

10-14

20-30

Црвен крст Карпош

16.03.петок

Граѓанство Демир Капија

Неготино

10-14

20

ОУ Д.А. Габерот

16.03.петок

Трад. 17 март

Тетово

10-13

15

СТМ Тетово

17.03.сабота

Трад. 17 март

Битола

10-15.30

100-120

Народен театар 

18.03.недела

 

 

 

 

 

19.03.понеделник

ПС Гевгелија

Гевгелија

10-13

10

СТМ Гевгелија

19.03.понеделник

Ветеринарен факултет

Гази Баба

10-14

30

 

20.03.вторник

Граѓанство + ПС Берово

Берово

09.30-14

40

 

20.03.вторник

Уника Осигурување

Центар

09-12

20

Зграда на Агромеханика

20.03.вторник

СОУ Кирил Пејчиновиќ

Тетово

08.30-13

30

Централен објект

20.03.вторник

Фак. за бизнис и логистика УГД

Гази Баба

10-13

20-30

СУГС 8-ми Септември

21.03.среда

СОУ Кирил Пејчиновиќ

Тетово

08.30-12

20

Старо музичко училиште

21.03.среда

СОУ Јовче Тесличков

Велес

09.30-13

30

 

21.03.среда

СУГС Боро Петрушевски

Гази Баба

08.30-13

40-50

 

21.03.среда

ОУ Елпида Караманди

Битола

11-14

15-20

 

21.03.среда

СУГС Методи Митевски Брицо

Центар

09-13

20-25

 

22.03.четврток

АД Комерцијална банка

Центар

08.30-13

50-60

 

22.03.четврток

СОУ Гоце Делчев 

Куманово

08-13

60-70

 

22.03.четврток

СОУ Св.Наум Охридски ЕМУЦ

Охрид

08.30-12

20-30

СТМ Охрид

22.03.четврток

СУГС Михајло Пупин

Гази Баба

08.30-13.30

60-70

 

22.03.четврток

СОУ Кузман Јосифовски Питу

Прилеп

08-12

30

СТМ Прилеп

23.03.петок

ПС Гази Баба/Ед.служ.кучиња

Гази Баба

10-14

20

Автокоманда 

23.03.петок

АРМ Велес

Велес

09-14

50-60

Касарна Алекса Д. Б.

23.03.петок

Универзитет Визион

Гостивар

11-16

40-50

 

23.03.петок

Граѓанство

Демир Хисар

08.30-13

30-40

Психијатриска болница

24.03.сабота

Здруж. на граѓани ПРО-ВИТА

Чаир

11-16

50-60

Визион М

25.03.недела

 

 

 

 

 

26.03.понеделник

Граѓанство

Кратово

09-14

30

Општина Кратово

26.03.понеделник

ПЗУ ГАЛ-МЕДИКУС/Ротари клуб

Неготино

10-13

20

ПЗУ ГАЛ-МЕДИКУС

26.03.понеделник

АРМ Петровец

Гази Баба

09-14

40-50

Касарна Страшо Пинџур

27.03.вторник

СОУ Перо Наков/Наце Буѓони

Куманово

09-13

20

СТМ – Албански парал.

27.03.вторник

Бизнис Академија Смилевски

Битола

10-13

15

 

27.03.вторник

Граѓанство

Кр.Паланка

09.30-14

30-40

Црвен крст Кр.Паланка

28.03.среда

Граѓанство

Виница

09-15

80-90

Црвен крст Виница

28.03.среда

СОУ 7-ми Март

Тетово

09-12

15

 

28.03.среда

ПСУ Јахја Кемал

Струмица

09-12

20

 

28.03.среда

СОУ Јовче Тесличков

Велес

09-13

30

 

28.03.среда

Шпаркасе банка

Центар

10-14

20-30

 

29.03.четврток

СОУ Димитар Чуповски

Велес

09-13

30

 

29.03.четврток

Граѓанство

Кочани

09-14

30

Црвен крст Кочани

29.03.четврток

СУГС Владо Тасевски

Кисела Вода

09-14

50-60

 

29.03.четврток

СУГС Никола Карев

Карпош

08.30-13.30

30-40

 

29.03.четврток

СОУ Св. Наум Охридски

Охрид

08.30-12

20-25

СТМ Охрид

29.03.четврток

ПС Прилеп

Прилеп

09-13

20

 

30.03.петок

ПС Ресен

Ресен

10-13

15

 

30.03.петок

АД Европа

Гази Баба

09-14

30-40

 

30.03.петок

СОУ Коле Нехтенин

Штип

09-14

30-40

 

30.03.петок

Граѓанство

Струга

10-13

15-20

СТМ Струга

31.03.сабота

 

 

 

 

 

 

 

< врати се назад