Tetor

01.10.

сабота

 

 

 

 

02.10.

недела

 

 

 

 

03.10.

Граѓанство Теарце

Тетово

10-15

15-20

Теарце

03.10.

ЦУК Кичево

Кичево

09-14

15-20

 

04.10.

Граѓанство

Св.Николе

08.30-15.30

100-110

Дом на култура 50-БХ

04.10.

Печатница Киро Дандаро

Битола

13-16

20

 

04.10.

Традиционална Коледари

Куманово

11-16

30

Ресторан Визијана

05.10.

Граѓанство

Св.Николе

08.30-15.30

100-110

Дом на култура 50-БХ

05.10.

СОУ Кирил Пејчиновиќ

Тетово

08-13

20-30

 

05.10.

Вработени во Општински затвор

Битола

07.30-12

15

 

05.10.

Фак.за бизнис, туризам и логистика

Г.Баба

09-14

30

СУГС 8-ми Септември

05.10.

СУГС Методи Митевски Брицо

Центар

08.30-13

20-25

 

06.10.

СОУ Кирил Пејчиновиќ

Тетово

08-13

20-30

 

06.10.

ПС Делчево

Делчево

09.30-13.30

20

БХ

06.10.

СОУ Мирче Ацев

Прилеп

08-13

30

СТМ Прилеп

06.10.

СУГС Боро Петрушевски

Г.Баба

09.30-15

30-40

 

06.10.

АД Стопанска банка

Центар

08.30-13

50-60

 

06.10.

ФЗЦ Куманово

Куманово

08.30-14

30

 

07.10.

АД Пивара

Г.Баба

09-14

20-25

 

07.10.

Граѓанство Македонска Каменица

Делчево

09.30-13.30

20-25

СОУ Методи М.Брицо – БХ

07.10.

АРМ Куманово

Куманово

09-14

40-50

 

07.10.

Месна индустрија Карнем

Гостивар

10.30-14

15

 

08.10.

Трад. VI-та моторџиска акција

Gardian Angels

Центар

09.30-14

20-30

Центар за дарување на крв ДХО “Даре Џамбаз”

09.10.

недела

 

 

 

 

10.10.

АРМ Прилеп

Прилеп

09-13

30-40

Касарна Мирче Ацев

10.10.

ПС АЛФИ

К.Вода

09-13

20-25

БХ

10.10.

Трад. 11 Октомври

Прилеп

09-14

50-60

Дом на култура М.Ц.

10.10.

Факултети на ДУТ

Тетово

10-15

05-10

Фак. за уметност

11.11.

Празник 11 Октомври

 

 

 

 

12.10.

СОУ Наум Наумовски Борче

Пробиштип

09-13.30

20

 

12.10.

Граѓанство

Валандово

09-14

30

Дом на култура 25 Мај

12.10.

АД Алколоид Лафома

Карпош

09.14.30

30-40

БХ

12.10.

Факултети на ДУТ

Тетово

10-15

10

Фак. за природни науки

12.10.

СОУ Нико Нестор/Ибраим Темо

Струга

10-16

20-30

 

12.10.

Граѓанство

Струмица

08-14

20

СТМ Струмица

12.10.

Завод Кочо Рацин

Битола

11.30-13.30

15

 

13.10.

Граѓанство

Делчево

09.30-13.30

40-50

Црвен крст Делчево – БХ

13.10.

Факултети на ДУТ

Тетово

10-15

10-15

Фак. за физичка култура и апликативни науки

13.10.

СУГС Владо Тасевски

К.Вода

08.30-14

60-70

 

13.10.

СОУ Наце Буѓони

Куманово

11-16

20

Албански паралелки

13.10.

Трад. 8-мо Октомвриска акција

Кр.Паланка

10-15

30-40

Општина Кр.Паланка

14.10.

ЈП Водовод и канализација

Чаир

08-13.30

40-50

БХ

14.10.

СОТУ Ѓорги Наумов

Битола

08-13

20-25

 

14.10.

Факултети на ДУТ

Тетово

10-15

20

Медицински факултет

13.10.

Факултети на ДУТ

Тетово

10-15

10-15

Фак. за физичка култура и апликативни науки

14.10.

ФЗОМ

Центар

09-15

30-40

БХ

14.10.

ЈП Комунална хигиена

Центар

09-14

30-40

БХ

15.10.

Граѓанство Студеничани

К.Вода

10-14

15

Амбуланта Моране

16.10.

недела

 

 

 

 

17.10.

СОУ Коле Неделковски

Велес

09-13

30-40

 

17.10.

СУГС Раде Јовчевски Корчагин

Центар

08.30-13

30-40

 

17.10.

Факултети на ДУТ

Тетово

10-15

10

Филоз.Фил,Правен,Економски

18.10.

Здруж.на граѓани УМС на ВМРО

Куманово

10.30-14.30

40

Центар за култура Т.П

18.10.

Фустеларко Борец

Битола

12-16

20

 

19.10.

Кнауф АД Радика

Дебар

09-13

20-25

 

17.10.

СОУ Коле Неделковски

Велес

09-13

30-40

 

17.10.

СУГС Раде Јовчевски Корчагин

Центар

08.30-13

30-40

 

19.10.

ПС Струмица

Струмица

08-13

20

БХ

19.10.

СОУ Панче Караѓозов

Центар

08.30-13

30-40

Во ИТМ

19.10.

СУГС Здравко Цветковски

Карпош

08.30-13.30

30-40

 

19.10.

Влеча на возови

К.Вода

09-13

20-25

БХ

20.10.

ПС Куманово

Куманово

09-15

50-60

БХ

20.10.

Филозофски и Филолошки фак.

Центар

09-14

25-30

 

20.10.

СОУ Панче Караѓозов

Центар

08.30-13

40-50

Во ИТМ

20.10.

УХМР

Карпош

09-14

20-25

БХ

20.10.

СОУ Ристе Ристески Ричко

Прилеп

08-13

25-30

СТМ Прилеп

21.10.

СОУ Крсте Петков Мисирков

Д.Хисар

08.30-12

20

 

21.10.

СОУ Димитар Чуповски

Велес

09-13

30-40

 

22.10.

сабота

 

 

 

 

23.10.

Празник Ден на Мак. рев. борба

 

 

 

 

24.10.

Неработен ден

 

 

 

 

25.10.

Граѓанство Конче

Радовиш

09-14

20-25

 

25.10.

МЗ Расадник

К.Вода

17-20

20-25

 

25.10.

ПС Струга

Струга

10-14

15-20

БХ

25.10.

Општина Центар

Центар

08.30-12.30

20

 

25.10.

Фак. за земјоделски науки и храна

Г.Баба

09-14

30-40

 

25.10.

СОУ Наце Буѓони

Куманово

08-13

20

Албански паралелки

26.10.

Граѓанство + СОУ Ванчо Прке

Виница

09-15.30

70-80

Црвен крст Виница

26.10.

Фак. за земјоделски науки и храна

Г.Баба

09-14

30

 

26.10.

СОУ Јовче Тесличков

Велес

09-13

30-40

 

26.10.

Факултети на УГД – Штип

Струмица

08-14

20-25

Кампус Струмица

26.10.

ЈП Стрежево

Битола

11-15

20-25

 

27.10.

Денови на Општина Карпош

Карпош

09-17

100-120

Сити Мол – Карпош 3

27.10.

Денови на Општина Карпош

Карпош

09-17

80-100

ОУ Лазо Трповски

27.10.

Денови на Општина Карпош

Карпош

09-17

40-50

Надвозник Влајко

27.10.

Граѓанство

Кочани

08.30-15

30-40

Црвен крст Кочани

27.10.

СОМУ Никола Штејн

Тетово

13.30-18

20-30

 

27.10.

СОУ Сами Фрашери

Куманово

13-16

20

 

28.10.

АД ОКТА Рафинерија

Г.Баба

08-16

100

30 БХ

28.10.

СУГС Кочо Рацин

Карпош

10-14

15-20

 

28.10.

Казино Аполонија

Гевгелија

12-17

40-50

 

28.10.

Баргала

Штип

10-15

30

СТМ Штип

  29.10.

сабота

 

 

 

 

  30.10.

недела

 

 

 

 

31.10.

Граѓанство

Кратово

09-15

30

10 БХ – Општина Кратово

31.10.

СОУ Моша Пијаде

Тетово

08-13

20

 

31.10.

Здружение на граѓани (ВМРО)

Кр.Паланка

10-15

30-40

НУ Центар за култура

 

< kthehu mbrapa